Balustrade din sticlă securizată

*cu fixare în profil
*cu prindere monopuncte laterale
*cu fixare pe mono-piloni
*cu prindere pe stâlpi de inox
De crudă ce este, sticla obișnuită nu este atât de rezistentă. Trecând prin procesul de prelucrare termică, numită și călire, se schimbă structura moleculară a sticlei, are loc transformarea sa într-un monolit rezistent și dur, care în același timp își păstrează transparența și eleganța. Astfel este născută sticla securizată.
Utilizarea unei sticle sigure poate fi esențială în design, oferind mai multă siguranță și flexibilitate. Sticla securizată poate oferi capacitatea de adaptare la schimbările din mediul înconjurător și de a se adapta la noile tendințe și cerințe.
Pentru că este 4-5 ori mai rezistentă decât sticla cruda, o utilizăm la executarea unor construcții deosebite, precum balustrade, vitrine, pereți, copertine, cabine de duș sau uși. Mai mult decât atât, odată ce sticla securizată trece prin procesul de triplexare, ce reprezintă lipirea a două sticle cu folie între ele, se obține un grad de rezistență atât de mare, încât și metalul roșește de rușine.
Balustrade din sticlă cu fixare în profil
Este una din cele mai răspândite metode de fixare a sticlei, care păstrează eleganța minimalistă împreună cu susținerea rezistentă, singurul element care este văzut în afară de sticla securizată este un profil metalic la bază, care ascunde clemele ce fixează liniar sticla.
Metoda presupune fixarea laterală a panourilor din sticlă, pe perete, cu ajutorul unor elemente de feronerie, numite monopuncte reglabile, care inclusiv permit câștigarea din spațiul interior, odată ce nu sunt fixate pe pardosea, ci lateral.
Balustrade din sticlă cu prindere pe monopuncte laterale
Balustrade din sticlă cu fixare pe mono-piloni
O soluție tradițională de fixare a panourilor din sticlă, potrivită pentru majoritatea spațiilor interioare și exterioare. Metoda presupune montarea panourilor din sticlă pe mono-piloni, numiți și „piciorușe”.
Balustrade din sticlă cu prindere pe stâlpi de inox
Balustradă din sticlă securizată cu prindere pe stâlpi de inox sau balustradă din inox cu panouri din sticlă securizată, ambele variante de denumire sunt acceptate. Pe carcasa executată din inox, pentru încununarea operei, sunt montate panourile din sticlă securizată. Această este o combinație de rezistență, fără drept de apel.
Combinația de protecție, siguranță, transparență, eleganță printr-un design diferit, îmbracă de minune balustradele din sticlă securizată. Sunt menite să ofere susținerea celor care se vor atinge de ea și pregătite să devină un element potrivit în designul spațiului interior sau exterior.
Balustradele noastre din sticlă securizată
Tipuri de sticlă securizată
Puteți alege sticla securizată care se potrivește cel mai bine exigențelor proiectului dumneavoastră dintre următoarele:
Sticlă transparentă
Sticlă extraclear
Sticlă tonată bronz
Sticlă tonată grey
Sticlă matelux
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate
Lucrări cu care ne mândrim
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Precizie și acuratețe
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Dedicație și înflăcărare
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
Prețuri corecte
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.
Alte construcții din sticlă securizată