Copertine din sticlă securizată

*cu fixare în profil
*cu prindere de suport
*fixare pe construcție specială
De crudă ce este, sticla obișnuită nu este atât de rezistentă. Trecând prin procesul de prelucrare termică, numită și călire, se schimbă structura moleculară a sticlei, are loc transformarea sa într-un monolit rezistent și dur, care în același timp își păstrează transparența și eleganța. Astfel este născută sticla securizată.
Utilizarea unei sticle sigure poate fi esențială în design, oferind mai multă siguranță și flexibilitate. Sticla securizată poate oferi capacitatea de adaptare la schimbările din mediul înconjurător și de a se adapta la noile tendințe și cerințe.
Pentru că este 4-5 ori mai rezistentă decât sticla cruda, o utilizăm la executarea unor construcții deosebite, precum balustrade, vitrine, pereți, copertine, cabine de duș sau uși. Mai mult decât atât, odată ce sticla securizată trece prin procesul de triplexare, ce reprezintă lipirea a două sticle cu folie între ele, se obține un grad de rezistență atât de mare, încât și metalul roșește de rușine.
Cu scopul de a proteja intrările în clădiri de precipitațiile atmosferice, instalăm panouri din sticlă securizată, fixându-le de pereți. Cu un design minimalist și elegant, copertinele din sticlă se integrează perfect în arhitectura oricărei clădiri. În dependență de funcționalitate și design, deosebim trei tipuri de copertine.
Copertinele noastre din sticlă securizată
Copertine din sticlă cu fixare în profil
Panoul din sticlă securizată este fixat în cleme de prindere, ascunse de un profil liniar minimalist. Ar putea părea fragile, dar testele grele la care a fost supusă metodă, inclusiv cu saci de ciment cântărind 250 kg/m2, uitați pe luni întregi să stea pe sticlă, au păstrat integritatea acestei copertine din sticlă securizată.
Copertine din sticlă cu prindere de suport
Este cea mai răspândită metodă de prindere a copertinelor, care presupune fixarea panoului din sticlă pe piese de suport perete-sticlă și atârnarea de alte piese de suport sticlă-țeavă conectate prin țeavă de piese de suport perete-țeavă.
Copertine din sticlă cu fixare pe construcție specială
Atunci când se dorește o rigiditate mai mare, o suprafață mai mare acoperită sau pur și simplu încadrarea copertinei în arhitectura clădirii, panourile din sticlă securizată pot fi fixate pe o construcție specială, existentă sau executată la comandă, fie ea din metal sau lemn.
Tipuri de sticlă securizată
Puteți alege sticla securizată care se potrivește cel mai bine exigențelor proiectului dumneavoastră dintre următoarele:
Sticlă transparentă
Sticlă extraclear
Sticlă tonată bronz
Sticlă tonată grey
Sticlă matelux
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate
Lucrări cu care ne mândrim
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Precizie și acuratețe
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Dedicație și înflăcărare
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
Prețuri corecte
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.
Alte construcții din sticlă securizată