Uși din sticlă securizată

*uși batante
*uși glisante
De crudă ce este, sticla obișnuită nu este atât de rezistentă. Trecând prin procesul de prelucrare termică, numită și călire, se schimbă structura moleculară a sticlei, are loc transformarea sa într-un monolit rezistent și dur, care în același timp își păstrează transparența și eleganța. Astfel este născută sticla securizată.
Utilizarea unei sticle sigure poate fi esențială în design, oferind mai multă siguranță și flexibilitate. Sticla securizată poate oferi capacitatea de adaptare la schimbările din mediul înconjurător și de a se adapta la noile tendințe și cerințe.
Pentru că este 4-5 ori mai rezistentă decât sticla cruda, o utilizăm la executarea unor construcții deosebite, precum balustrade, vitrine, pereți, copertine, cabine de duș sau uși. Mai mult decât atât, odată ce sticla securizată trece prin procesul de triplexare, ce reprezintă lipirea a două sticle cu folie între ele, se obține un grad de rezistență atât de mare, încât și metalul roșește de rușine.
A sosit era construcțiilor care câștigă prin transparență, ușurință și eleganță. O ușă executată din sticlă securizată va îndeplini aceleași funcții care și oricare altă ușă, dar va aduce un plus de frumusețe și lumină în încăpere. Executăm ușile din sticlă pe dimensiunile necesare, cu un design minimalist, având posibilitatea de a alege culoarea sticlei, a feroneriei și a profilelor, ele se integrează perfect în orice încăpere de birou sau locuință. În dependență de funcționalitate și design, deosebim două tipuri principale de uși din sticlă.
Ușile noastre din sticlă securizată
UȘĂ BATANTĂ
Ușă din sticlă, cu deschidere tradițională, batantă, așa cum ne-a obișnuit pe parcursul veacurilor. Panoul din sticlă poate fi fără sau cu profil perimetral, fără sau cu amortizor în pardosea, cu o varietate de nuanțe diferite ale feroneriei și de tonalități ale sticlei, elemente care permit combinația perfectă pentru fiecare necesitate în parte.
Ușă glisantă
Pentru economie de spațiu și funcționalitate deosebită, o ușă glisantă este numai potrivită. Tot de ce are nevoie pentru buna funcționare este amplasat pe linie dreaptă. Panourile din sticlă pot fi „îmbrăcate” cu profil perimetral, tonalitatea sticlei poate fi aleasă, precum și nuanțele de culori potrivite feroneriei. Sistemul glisant este dotat cu amortizor, deschiderea și închiderea panoului glisant din sticlă securizată va fi sigură și liniștită.
Tipuri de sticlă securizată
Puteți alege sticla securizată care se potrivește cel mai bine exigențelor proiectului dumneavoastră dintre următoarele:
Sticlă transparentă
Sticlă extraclear
Sticlă tonată bronz
Sticlă tonată grey
Sticlă matelux
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate
Lucrări cu care ne mândrim
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Precizie și acuratețe
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Dedicație și înflăcărare
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
Prețuri corecte
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.
Alte construcții din sticlă securizată