Delimitări interioare DIN STICLĂ SECURIZATĂ

*delimitări fixe
*delimitări mobile
De crudă ce este, sticla obișnuită nu este atât de rezistentă. Trecând prin procesul de prelucrare termică, numită și călire, se schimbă structura moleculară a sticlei, are loc transformarea sa într-un monolit rezistent și dur, care în același timp își păstrează transparența și eleganța. Astfel este născută sticla securizată.
Utilizarea unei sticle sigure poate fi esențială în design, oferind mai multă siguranță și flexibilitate. Sticla securizată poate oferi capacitatea de adaptare la schimbările din mediul înconjurător și de a se adapta la noile tendințe și cerințe.
Pentru că este 4-5 ori mai rezistentă decât sticla cruda, o utilizăm la executarea unor construcții deosebite, precum balustrade, vitrine, pereți, copertine, cabine de duș sau uși. Mai mult decât atât, odată ce sticla securizată trece prin procesul de triplexare, ce reprezintă lipirea a două sticle cu folie între ele, se obține un grad de rezistență atât de mare, încât și metalul roșește de rușine.
Cea mai simplă și explicită descriere a delimitărilor fixe ar fi pereți din sticlă, constituiți din panouri din sticlă securizată încadrate într-un profil minimalist. Este o soluție de a delimita spațiile de lucru, de orice suprafață, fără a bloca pătrunderea luminii naturale cât mai adânc în încăpere și oferind, în același timp, senzația vizuală de spațiu deschis. Sticla poate fi transparentă, sablată sau tonată, alegerea căzând pe una din variante în dependență de destinația spațiilor delimitate.
Delimitările mobile sunt pereți glisanți din sticlă securizată, care pot fi ușor deschiși/închiși. Aceasta permite utilizarea multifuncțională a spațiului. La bucătărie, în timpul pregătirii bucatelor delicioase, pentru a nu răspândi mirosurile înainte de timp sau pur și simplu pentru a avea un pic de intimitate în procesul descoperirilor (g)astronomice, delimitarea mobilă poate fi închisă, iar pentru a-i chema pe cei pofticioși la masă - deschisă. În birouri, delimitările mobile fac lucrul mai productiv, fie deschise sau închise, pot uni un spațiu cu restul încăperii sau oferi intimitatea și liniștea cu sistemul închis.
Nimic nu va sta în calea luminii naturale, care inevitabil ridică nivelul de fericire. Având pereți interiori din sticlă, veți avea luxul transparenței chiar și în spații restrânse. Pereții sunt rezistenți, fiind „căliți”, din sticlă călită, numită sticlă securizată. Vă puteți sprijini de ei, sunt capabili să vă ofere susținere.
Delimitările noastre din sticlă securizată
Delimitări fixe
Delimitări mobile
Tipuri de sticlă securizată
Puteți alege sticla securizată care se potrivește cel mai bine exigențelor proiectului dumneavoastră dintre următoarele:
Sticlă transparentă
Sticlă extraclear
Sticlă tonată bronz
Sticlă tonată grey
Sticlă matelux
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
Prin apăsarea butonului, sunteți de acord cu politica de confidențialitate
Lucrări cu care ne mândrim
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Precizie și acuratețe
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Dedicație și înflăcărare
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
Prețuri corecte
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.
Alte construcții din sticlă securizată