Cabine de duș din sticlă securizată
Materiale și servicii de calitate și eleganță superioară
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
De crudă ce este, sticla obișnuită nu este atât de rezistentă. Trecând prin procesul de prelucrare termică, numită și călire, se schimbă structura moleculară a sticlei, are loc transformarea sa într-un monolit rezistent și dur, care în același timp își păstrează transparența și eleganța. Astfel este născută sticla securizată.
Pentru că este 4-5 ori mai rezistentă decât sticla cruda, o utilizăm la executarea unor construcții deosebite, precum balustrade, vitrine, pereți, copertine, cabine de duș sau uși. Mai mult decât atât, odată ce sticla securizată trece prin procesul de triplexare, ce reprezintă lipirea a două sticle cu folie între ele, se obține un grad de rezistență atât de mare, încât și metalul roșește de rușine.
Utilizarea unei sticle sigure poate fi esențială în design, oferind mai multă siguranță și flexibilitate. Sticla securizată poate oferi capacitatea de adaptare la schimbările din mediul înconjurător și de a se adapta la noile tendințe și cerințe.
Cabinele noastre de duș din sticlă securizată
A sosit timpul când și un spațiu mic precum camera de baie poate fi transformat frumos, cu elemente care vizual să nu micșoreze încăpere. Cabinele de duș executate din sticlă securizată, numite și cabine de duș fără palet, le executăm pe dimensiunile dorite de dumneavoastră, cu un design minimalist și elegant, având posibilitatea de a alege culoarea sticlei și a feroneriei, ele se integrează perfect în orice cameră de baie. În dependență de funcționalitate și design, deosebim patru tipuri principale de cabine de duș.
Panou din sticlă securizată care este montat pe pardosea sau pe marginea căzii, având ca scop să nu permită stropilor de apă să pătrundă în cantitate mare pe pardoseaua din afară spațiului dedicat dușului. Pentru cadă, putem atașa de geamul fix și o ușiță batantă, care să mărească suprafața delimitată.
Cabină de duș cu geam fix
Poate lua forma unei delimitări liniare, constituite dintr-un geam fix și o ușă batantă, sau a unei construcții de colț, la fel cu geamuri fixe și ușă batantă, iar uneori poate fi instalată doar ușa batantă, de sine stătător. Avem exemple când camera de duș a fost instalată în mijlocul camerei de baie, în forma unui paralelipiped din sticlă, cu ușă batantă pentru a intra/ieși din acest loc special.
Cabină de duș cu ușă batantă
Uneori spațiul camerei de baie nu permite deschiderea batantă a ușii cabine de duș, aici în ajutor ne vine funcționalitatea ușii glisante. Ea poate fi utilizată pentru o construcție liniară, tip geam fix plus ușă glisantă, dar și pentru cabine de duș de colț. Sistemul glisant este dotat cu amortizor, respectiv deschiderea/închiderea panoului glisant din sticlă securizată va fi sigură și liniștită.
Cabină de duș cu ușă glisantă
În alte cazuri, încăperea are diferite elemente precum ușa de la intrarea în camera de baie, mașina de spălat, blocul sanitar, lavoarul etc., care nu permit deschiderea ușii batante sau lasă prea puțin spațiu pentru sistemul de ușă glisantă. În așa caz, ușile armonice sunt soluție potrivită. Construcția este fixată de un geam fix din sticlă sau de perete, când este deschisă în totalmente, panouri din sticlă sunt pliate la perete.
Cabină de duș cu ușă armonică
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
VORBIM?
Puteți alege sticla securizată care se potrivește cel mai bine exigențelor proiectului dumneavoastră dintre următoarele:
Tipuri de sticlă securizată
Sticlă transparentă
Sticlă extraclear
Sticlă tonată bronz
Sticlă tonată grey
Lucrări cu care ne mândrim
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.
Prețuri corecte
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
Dedicație și înflăcărare
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Precizie și acuratețe
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț