lUCRĂRILE GLASSINTERIOR

Materiale și servicii de calitate și eleganță superioară

Construcții din sticlă securizată

De crudă ce este, sticla obișnuită nu este atât de rezistentă. Trecând prin procesul de prelucrare termică, numită și călire, se schimbă structura moleculară a sticlei, are loc transformarea sa într-un monolit rezistent și dur, care în același timp își păstrează transparența și eleganța. Astfel este născută sticla securizată.
Utilizarea unei sticle sigure poate fi esențială în design, oferind mai multă siguranță și flexibilitate. Sticla securizată poate oferi capacitatea de adaptare la schimbările din mediul înconjurător și de a se adapta la noile tendințe și cerințe.
Pentru că este 4-5 ori mai rezistentă decât sticla cruda, o utilizăm la executarea unor construcții deosebite, precum balustrade, vitrine, pereți, copertine, cabine de duș sau uși. Mai mult decât atât, odată ce sticla securizată trece prin procesul de triplexare, ce reprezintă lipirea a două sticle cu folie între ele, se obține un grad de rezistență atât de mare, încât și metalul roșește de rușine.
LucrăriLE noastre din sticlă securizată
Balustrade din sticlă
Combinația de protecție, siguranță, transparență, eleganță printr-un design diferit, îmbracă de minune balustradele din sticlă securizată. Sunt menite să ofere susținerea celor care se vor atinge de ea și pregătite să devină un element potrivit în designul spațiului interior sau exterior.
Vitrine comerciale
Motorul unei afaceri sunt vânzările. Înțelegem asta. Executând vitrinele comerciale din sticlă securizată, nimic nu va sta în calea privirilor de admirație spre interiorul locației afacerii din exteriorul său, de la traficul pietonal sau rutier, atrăgând potențialii clienți înăuntru.
Închideri glisante pentru terasă
Închiderile glisante din sticlă securizată pentru terasă, numite și sliding-uri, sunt pereții mobili potriviți pentru terasă, la dorință pot fi închise/deschise, când e timp frumos afară - deschise pentru a savura din plin starea vremii, când aceasta nu este prielnică - închise, pentru a permite șezutul în continuare la terasă.
Delimitări interioare
Nimic să nu stea în calea luminii naturale, care inevitabil ridică nivelul de fericire. Având pereți interiori din sticlă, veți avea luxul transparenței chiar și în spații restrânse. Mai mult, delimitările din sticlă pot fi și mobile, la dorință pot fi închise/deschise în doi timpi și trei mișcări.
Delimitări fixe
Delimitări MOBILE
Copertine din sticlă
Că-i intrarea în clădire, ori fereastra las' să fie, timp de ploaie, intemperie, sunteți sub acoperire. Asta face o copertină, odată instalată deasupra intrărilor sau ferestrelor, le apără pe ele și pe vizitatori de căderea precipitațiilor, iar sticla securizată de mai este sablată sau tonată, atunci protejează și de razele solare.
Cabine de duș
De ce să căutați o cabină de duș de dimensiuni standard, când o puteți executa din sticlă securizată, la comandă, pe dimensiunile dorite de dumneavoastră, ca să se integreze de minune în camera de baie? Fără palet și structuri suplimentare, doar sticlă și feronerie, ca să aveți parte o baie ca la case regale.
Uși din sticlă
Deschideți ușa spre viitor frumos, în care structurile care par fragile la prima vedere, au o rezistență de invidiat. E cazul ușilor din sticlă securizată, fie ele transparente, sablate sau tonate, vă oferă totul ce poate oferi o ușă, cu un plus de eleganță, cu un plus de transparență în oficiul sau locuința dumneavoastră.
Fațade din sticlă
Lumea de după peretele clădirii va fi văzută ca în palmă. În același timp interiorul este protejat de razele solare și de stările mai puțin prielnice ale vremii de afară.
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Precizie și acuratețe
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Dedicație și înflăcărare
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
Prețuri corecte
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.