Lucrări cu construcții din sticlă securizată
Materiale și servicii de calitate și eleganță superioară
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
Lucrările noastre din sticlă securizată
Balustrade din sticlă
Combinația de protecție, siguranță, transparență, eleganță printr-un design diferit, îmbracă de minune balustradele din sticlă securizată. Sunt menite să ofere susținerea celor care se vor atinge de ea și pregătite să devină un element potrivit în designul spațiului interior sau exterior.
Vitrine comerciale
Închiderile glisante din sticlă securizată pentru terasă, numite și sliding-uri, sunt pereții mobili potriviți pentru terasă, la dorință pot fi închise/deschise, când e timp frumos afară - deschise pentru a savura din plin starea vremii, când aceasta nu este prielnică - închise, pentru a permite șezutul în continuare la terasă.
Delimitări interioare
Nimic să nu stea în calea luminii naturale, care inevitabil ridică nivelul de fericire. Având pereți interiori din sticlă, veți avea luxul transparenței chiar și în spații restrânse. Mai mult, delimitările din sticlă pot fi și mobile, la dorință pot fi închise/deschise în doi timpi și trei mișcări.
Delimitări fixe
Delimitări mobile
Copertine din sticlă
Că-i intrarea în clădire, ori fereastra las' să fie, timp de ploaie, intemperie, sunteți sub acoperire. Asta face o copertină, odată instalată deasupra intrărilor sau ferestrelor, le apără pe ele și pe vizitatori de căderea precipitațiilor, iar sticla securizată de mai este sablată sau tonată, atunci protejează și de razele solare.
Cabine de duș
De ce să căutați o cabină de duș de dimensiuni standard, când o puteți executa din sticlă securizată, la comandă, pe dimensiunile dorite de dumneavoastră, ca să se integreze de minune în camera de baie? Fără palet și structuri suplimentare, doar sticlă și feronerie, ca să aveți parte o baie ca la case regale.
Uși din sticlă
Deschideți ușa spre viitor frumos, în care structurile care par fragile la prima vedere, au o rezistență de invidiat. E cazul ușilor din sticlă securizată, fie ele transparente, sablate sau tonate, vă oferă totul ce poate oferi o ușă, cu un plus de eleganță, cu un plus de transparență în oficiul sau locuința dumneavoastră.
Fațade din sticlă
Lumea de după peretele clădirii va fi văzută ca în palmă. În același timp interiorul este protejat de razele solare și de stările mai puțin prielnice ale vremii de afară.
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.
Prețuri corecte
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
Dedicație și înflăcărare
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Precizie și acuratețe
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț