Fațade din sticlă
Materiale și servicii de calitate și eleganță superioară
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
De crudă ce este, sticla obișnuită nu este atât de rezistentă. Trecând prin procesul de prelucrare termică, numită și călire, se schimbă structura moleculară a sticlei, are loc transformarea sa într-un monolit rezistent și dur, care în același timp își păstrează transparența și eleganța. Astfel este născută sticla securizată.
Pentru că este 4-5 ori mai rezistentă decât sticla cruda, o utilizăm la executarea unor construcții deosebite, precum balustrade, vitrine, pereți, copertine, cabine de duș sau uși. Mai mult decât atât, odată ce sticla securizată trece prin procesul de triplexare, ce reprezintă lipirea a două sticle cu folie între ele, se obține un grad de rezistență atât de mare, încât și metalul roșește de rușine.
Utilizarea unei sticle sigure poate fi esențială în design, oferind mai multă siguranță și flexibilitate. Sticla securizată poate oferi capacitatea de adaptare la schimbările din mediul înconjurător și de a se adapta la noile tendințe și cerințe.
Fațadele noastre din sticlă securizată
Lumea de după peretele clădirii va fi văzută ca în palmă. În același timp interiorul este protejat de razele solare și de stările mai puțin prielnice ale vremii de afară. Acestea le primiți cu fațadele din sticlă. Clădirile arată elegant și impunător cu fațade din sticlă și aluminiu, numite și pereți cortină.
Acestea conferă un aspect modern, suprafața vitrată fiind din tavan până în pardosea, facilitează pătrunderea luminii naturale în interior și oferă o priveliște deosebită, mai ales în cazul clădirilor cu multe etaje. Aceste sisteme oferă posibilitatea de a realiza structuri impresionante și moderne. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
VORBIM?
Puteți alege sticla securizată care se potrivește cel mai bine exigențelor proiectului dumneavoastră dintre următoarele:
Tipuri de sticlă securizată
Sticlă transparentă
Sticlă extraclear
Sticlă tonată bronz
Sticlă tonată grey
Lucrări cu care ne mândrim
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.
Prețuri corecte
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
Dedicație și înflăcărare
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Precizie și acuratețe
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț
Alte construcții din sticlă securizată